Wat is een bumbag en heb je dat nodig?

Wat is een bumbag en heb je dat nodig?

Een bum bag is de Engelse term voor een kleine tas met daaraan bevestigd een riem. In Amerika spreekt men van een "Fanny pack". Wij spreken in België van een heup- of riemtas. Echter, terwijl we deze tasjes vroeger rond onze middel droegen, gaan we die nu meer crossover voor ons dragen.

Waarom zal je zeggen? Wel, eerst en vooral hangt dat veel gemakkelijker voor je dan rond je middel. Zeker met de super leuke brede stoffen riemen die er nu bijgeleverd worden, hangen deze tasjes zeer comfortabel en snijden niet.

Ten tweede is het heel veilig. Deze tasjes zijn er voor je portemonnee, je smartphone en je sleutels, en als deze voor je hangen kan je ze steeds goed in het oog houden. Je hebt zo ook snel bij de hand indien nodig.

Wat is het verschil met een crossovertas? Wel, de bumbag is kleiner en draag je meer voor je en niet naast je zoals een crossovertas. Je kan de riem wel langer maken en je bumbag langs je dragen, maar eigenlijk is het de bedoeling om het compact te houden en hem voor je te dragen.
Als je iets moet oprapen of moet buigen, een bumbag blijft steeds kort tegen je aan hangen. Ook op vakantie of tijdens een citytrip een musthave! Of ga je fietsen of wandelen, een onmisbaar tasje. Super handig en veilig!

De bum bag was in 2022 hét item wat je nodig had in je garderobe en ook in de huidige tijd zal dit het geval zijn. Ondertussen zijn er ook iets grotere modellen voorhanden, zodat iedereen eentje vindt voor zijn spulletjes.

Wij hebben een mooie keuze in bum bags in verschillende formaten, steeds in leder natuurlijk, en meestal met een stoffen en een lederen riem, zodat je kan afwisselen. Je vindt een deel van onze collectie online: 
https://www.artlux.be/collections/bumbags-en-of-heuptasjes

maar in de winkel hebben we altijd nog meer keuze.

Een Bum bag is een musthave voor in iedereen zijn collectie!

#bumbag #fannypack #lederentasje #crossovertas #crossbody #leder #veilig #handig #handenvrij #lederentasje #trendy