Tips voor de solden!

Tips voor de solden!
Soms denken we tijdens de solden niet goed na en laten we ons leiden door bvb de grote kortingen, waardoor een miskoop kan gebeuren.
Wij raden je altijd aan om te kiezen voor een kwalitatieve en tijdloze handtas, ook tijdens de solden! En laat dit nu het gamma tassen zijn waar wij in specialiseren ;-)
.
Zwart is klasse!
Is jouw zwarte handtas versleten of heb je nog geen mooi exemplaar in je kast? Dan is het nu het moment om er naar uit te kijken. Een zwarte tas is de ideale passe-partout als je niet weet welke handtas bij je outfit past of voor een avondje uit. Echter, zwarte handtassen zijn zeer gewild en snel weg. Dat wil zeggen dat de keuze hierin tijdens de solden niet heel groot is. Wacht dus niet te lang om langs te komen!
.
Cognac is tijdloos!
Al heel wat jaren is een cognackleurige handtas een hit! Winter of zomer, cognac gaat altijd! Deze tijdloze klassieker is, na een zwart exemplaar, de beste aanwinst, in welke vorm of grootte ook. Je zal er veel plezier aan beleven!
.
Jouw favoriet was te duur!
Zag je dit seizoen dé handtas waar je helemaal gek van was, maar vond je ze te duur? Misschien is het nu dan het moment om terug eens binnen te springen! Wie weet staat ze gewoon wel bij ons in de solden aan -30 of -40% korting, you never know!
.
Je werktas is versleten!
Is jouw dagelijkse werk- of computertas aan vervanging toe? In de solden hebben we ook daar nog redelijk keuze is. Dan ben je weer voor jaren gesteld en die eerste indruk als je ergens binnen komt...die is weer piccobello in orde!
.
Veel koopplezier tijdens de solden! Wij hebben mooie kortingen tot -50%

SOLDEN van 03/01 tem 31/01 - KOOPZONDAG 08/01 van 14u-17u