Een herentas, ja of neen?

Herentas The Chesterfield Brand

Ben jij op zoek naar een herentas of ben je er nog niet uit? Wij helpen je graag op weg bij het maken van een keuze.

Herentassen bestaan al een heel tijdje, maar waar dat vroeger stond voor een tasje met een polsbandje om in de hand te dragen, vind je nu meer en meer crossover tassen voor de heren.
Je ziet overal heren en jonge mannen met een crossover tas in de stad en toch staan veel mannen er nog niet voor open. Ze vinden het iets voor vrouwen, niet mannelijk genoeg. Echter, ze zitten wel met een probleem want....waar moeten ze hun portefeuille, smartphone, sleutels, powerbank, zonnebril,...laten? Veel mannen stoppen al deze spulletjes in de winter in hun jas en in de zomer in hun vrouw of vriendin haar handtas. Maar echt handig of comfortabel is dat niet.

 Waarom niet voor een herentas gaan?

- Je hebt al je spullen steeds bij je. Je moet niet steeds je jas aanhouden of bij je vrouw blijven om alles bij de hand te hebben.

- De huidige herentassen zijn stoer en duidelijk te onderscheiden van de damestassen. Je moet dus zeker geen schrik hebben om verwijfd over te komen. Trouwens, als je eens om je heen kijkt, zal je merken dat je zeker niet alleen zal zijn.

- Je hebt altijd je handen vrij, zelfs als je iets extra wilt meenemen. Je zet het gewoon in je tas en klaar is kees.

 Hoe kies je de beste herentas voor jou?

Er is tegenwoordig heel veel keuze in herentassen, dus best denk je op voorhand eens na over het volgende:

- Leg alle spulletjes die je in je tas zou willen zetten eens op de tafel. Je portefeuille, smartphone, bril, sleutels,.... Zo heb je een idee over hoe groot de tas zal moeten zijn. Er zijn zeer kleine modelletjes, middenmaatjes tot zelfs tassen waar een A4 dossier in kan.

- Ga je de tas altijd dragen of enkel als je naar de stad gaat of wandelen? Ben je meer sportief gekleed of draag je altijd een pak? We hebben herentassen in een sportief leder, maar ook strakke meer geklede tassen.

- Welke kleur past best bij jou? Wil je een tas die helemaal niet opvalt, dan ga je best voor een donkere kleur zoals zwart of donkerbruin. Draag je veel cognackleurige schoenen, dan kan je voor die kleur gaan om een match te maken met je schoenen. Aan jou de keuze.

Voor tassen tot maximum een A4 formaat spreken we van een herentas. Zodra we ruimer of groter gaan, zitten we bij de postbags. In dat gamma heb je dan weer postbags met een speciaal vak voor de laptop. Maar dat worden al meer werktassen, terwijl een herentas vooral voor het gemak genomen wordt.

Want je handen vrij hebben en gaan en doen wat je wilt, wie wil dat nu niet ;-)

Een herentas geeft je die vrijheid! Bekijk ze in de collectie "Herentassen". Dit is een deel van onze collectie. In de winkel hebben we nog veel meer keuze en kan je vrijblijvend eens proberen. Ben je meer geïnteresseerd in grotere tassen, neem dan een kijkje in onze collectie "Laptoptassen".