De lente-zomer collectie 2021 handtassen is binnen!

Gianni Chiarini Duna

De lente komt er aan, het zonnetje komt al eens meer piepen en we worden allemaal blij en positief. De nieuwe collectie handtassen voor zomer 2021 geeft ook zo een blij gevoel en doet je snakken naar een nieuwe tas. Want handtassen heb je nooit teveel, toch ;-)? 

Wat is er hip en trendy voor de lente-zomer 2021?

1. Mini-tasjes

In deze periode van thuiswerken hebben we meer dan ooit behoefte aan die mini-tasjes die we snel meenemen voor een kleine boodschap. Je kaart of kleine portemonnee, je smartphone en je sleutels erin en weg ben je!
Enkele voorbeelden:
Carol J. ref. 21898 - Carol J. ref. 21625

Carol J. ref. 21898Carol J. ref. 21625

2. Tassen met riet of raffia

We zijn meer buiten, in de natuur, en dat doet denken aan riet, raffia en picknickmanden ;-). Daar gaan we jullie natuurlijk niet elke dag mee laten rondlopen, maar wij hebben wel prachtige Italiaanse tassen in riet & leder combinaties zoals:
Gianni Chiarini Aurora - Carol J. ref. 21892

Gianni Chiarini AuroraCarol J. ref. 21892

3. De Bottega-Veneta stijl

Het Italiaanse huis Bottega Veneta staat bekend om zijn vakmanschap in leder en zijn gevlochten handtassen en is zeer hot momenteel.  Alleen zijn ze niet voor iedereen weggelegd want zeer prijzig. We zien nu dat onze leveranciers daar hun inspiratie halen en tot heel eigen en mooie creaties komen. Zie maar:
Gianni Notaro ref. 21815 - Inyati vegan Patti

Carol J. ref. 21815Inyati Patti

4. XL tassen

De Italiaanse dames dragen ze al lang en nu waait het ook over naar Europa: de extra large tassen! Dit zijn handtassen in mooie ledersoorten waar je werkelijk je hele hebben en houden kan ingooien. Misschien niet weggelegd voor kleine dames, maar dan... dat zijn Italiaanse dames meestal juist wel. Belangrijkste is: neem die handtas waar jij je goed mee voelt!

Gianni Notaro ref. 21905 - Gianni Chiarini Duna Limited

Gianni Notaro ref. 21905Gianni Chiarini Duna

Hopelijk hebben we jullie wat geïnspireerd en goesting doen krijgen ;-)

Altijd warm welkom in onze winkel in Hasselt of
neem een kijkje in onze webshop.

 Reeds 70 jaar Uw vertrouwde lederwarenwinkel

Artlux Lederwaren